18 januar 2012

I min stue..

I det siste har jeg kjøpt mye nytt, og det synes jeg bør være fullt lovlig når man har flyttet ut fra gutterommet og inn i stor leilighet ;)
Ny sofa er bestilt rett før jul og den bør være rett rundt hjørnet nå i disse tider. Akkurat nå har jeg en svart skinnsofa som sto her da jeg flyttet inn. Heldigvis har jeg en stor bod å stue den inn i!
Sofaen kommer fra en svensk fabrikk som heter Møbelform og kalles for Modena. Den er bare verdens beste å sitte i, og fabrikken lover hele 10 års garanti på sitteputene. Og så mye som jeg koser meg foran tv'en så skal de virkelig få prøvd seg ;) 

Men. Når man har investert i ny sofa er det vel lov å unne seg ny stol også? Det synes jeg! Aller helst ville jeg jo hatt en Eames RAR-stol. Men med tanke på et den koster en formue i forhold til hvor liten den faktisk er, så har jeg tenkt meg bort fra den. Men kanskje en gang finner jeg en plass den ville passet ypperlig! 
02 Eames Plastic Armchair RAR gyngestol

Men stol med gyng har jeg fortsatt en liten forkjærlighet for. Og da har jeg funnet den perfekte. Orust gyngestol, også fra en svensk fabrikk. Denne stolen tror jeg faktisk at jeg vil komme til å bruke, den vil liksom ikke bare stå å se bra ut men også ha en funksjon. Slik jeg vil ha den vil det bli en kombinasjon av de to stolene nedenfor. Hvitt treverk, med gyngefunksjon og med stoff-trekk på putene. Love!


Disse vil forresten passe supert til den nye salongbordet mitt som jeg kjøpte rett før jul. Det heter også Orust og er et søtt lite settebord, akkurat passe stort for meg. Orust litet bord 

Det lille brettbordet under synes jeg også er kjempetøft, og ville nok blitt fint til Gyngestolen ;)

TovaS_vit_vit_S.jpg

Men først skal altså sofaen betales og nytes!
God natt :)

- Alexander -

1 kommentar:

Emma og mamma sa...

http://www.vertigo-interiors.co.uk/

Billig billig Eames replica møbler!!! Si i fra hvis du skal bestille, vil også ha en Rocker :)))

Camilla