17 januar 2012

Back in Business!

 Hei og gå alle lesere! Min blogge-sommerferie ble litt lengre enn først planlagt, men nå er jeg altså tilbake igjen. Er utrolig takknemlig for at folk faktisk har kikket innom bloggen min selv om jeg ikke har blogget på et halvt år! Når jeg ser at jeg har hatt tusenvis innom siden min i måneden, ja da blir jeg superglad :)

Legger ved noen iPhone-bilder som forresten er det eneste kameraet som har vært i bruk i det siste. Selv den nye headeren min er et iPhone foto! Speilrefleksen ligger nedstøvet i boden den stakkar. 

Adventskos! "Kvistbasillen" har bitt meg og jeg hengte opp tre kvister til jul, som forsåvidt fortsatt henger i taket.

 Status siden sist er at jeg har flyttet inn i ny leilighet hvor jeg koser meg, jeg jobber fortsatt fast på Møbelringen hvor jeg også stortrives, i tillegg til min lille ekstrajobb på Rema hvor jeg overraskende nok liker meg kjempegodt! 
Jeg har funnet ut at å tjene penger er flott! 

 Til jul sjokkerte jeg meg selv da jeg kjøpte hvitt juletre. Skepsisen var stor, men fryden minst like stor  da det var ferdig pynta! 

Høsten gikk mye fortere enn forventet og da søknadene til skolene skulle sendes inn igjen nå rett over nyåret ble jeg litt småpanisk! "Tenk at det snart har gått et år! Jeg vil aldri motivere meg til skole igjen, ever!" var tanken. Nå er planen som følger: Jeg dropper å sende inn skolesøknad og tenker videre. Og skulle jeg finne ut at skole er tingen, så er det nok en ledig plass for lille meg. Jeg stresser ikke med å bli fort ferdig utdanna. Det er jo butikk jeg vil og det jeg liker å jobbe med, så om jeg er ferdig med skole neste år eller året etter har da vel ingen ting å si? Sånn tenker jeg da ;)

Sinkhus-entusiasmen er fortsatt like stor og samlingen vokser stadig. Synes sinkhus er like fantastisk sommer som vinter..

I løpet av høsten har jeg også blitt mektig imponert av nettbutikk miljøet, og jeg kan verken fatte eller forstå hvordan alle disse interiør butikkene kan overleve! Og det får meg jo til å tenke mine tanker. "Hvordan skal min drømmebutikk en gang i fremtiden skille seg ut blant de millioner av andre butikker?" 
For det er jo det som er min drøm, å starte en helt egen butikk. Har så mange små planer i hode mitt som forhåpentligvis kan settes ut i liv en gang i fremtiden :) 
Men nå er det da først og fremst Møbelringen som er mitt beite og som sikkert blir det en god stund fremover.

Til jul tok jeg til vett å kjøpte meg en pappstjerne. Etter å ha pakket opp den ene 7-armede staken etter den andre og flere metall-stjernen inne på boden sa jeg stopp! Så dette ble faktisk min eneste vindus-dekorasjon i hele leiligheten julen 2011.

Det var da altså mitt første innlegg på lang tid, og ja dere kan forvente nye innlegg før 2013 ;)

- Alexander -

3 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann.
Der var du igjen ja,har savnet deg vettu. Koselig med en gutt blant alle damene. Grattis med ny leilighet,den var flott.
Klem M

Emma og mamma sa...

Har savna deg!!!
Welcome back :D

Sissel sa...

Nå ble jeg glad, Alexander!
Godt å se et innlegg fra deg igjen :)
Klæm, Sissel