29 juni 2011

Shopping i lunsjen

I matpausen i dag tok jeg turen over til -nille en liten tur. For i den siste kampanjeavisen hadde jeg nemlig pekt meg ut tingene jeg ville ha. Kan vel trygt si at jeg ALDRI har vært så rask inne på en butikk. Toppen 3 minutter brukte jeg å finne det jeg skulle ha ;)

 Foreløpig er alt fint plassert i mamma og pappa sin gang, men når jeg flytter i den nye leiligheten til høsten drar jeg det med meg :)

 Et av kjøpene ble denne saken som jeg ikke helt skjønner om skal fungere som avis/blad kurv eller blomsterkasse? Jeg synes nå den var fin som bladkurv, men hos nille hadde de stappa en haug med blomster oppi kurvene. Er vel bare fantasien som setter grenser :) 

2 kasser med krittavle havnet også i posene. Tenker at jeg skal skrive "votter & luer" på den ene og "småting" på den andre. 
Krittavlen med små knagger på skal brukes som en notattavle og til nøkler. Litt synd at det ikke gikk an å ha magneter på tavlen, men finner vel på noe annet lurt ;)

Vurderer om jeg må springe innom -nille en tur til i morgen for å kjøpe brettet i samme serien (?) Var egentlig veldig fint..

PS! Har blitt mye iPhone bilder i det siste fordi jeg ikke har speilreflekskameraet her. Men snart vil det bli litt bedre kvalitet på bildene ;)

- Alexander -

4 kommentarer:

Mamsens hus sa...

Hei :)
Så flotte ting du har kjøpt. :)
Jeg hadde nok også valgt å bruke den til blader.
Tror det hadde blitt litt mye med blomster i den,
da måtte den ha stått ute. ;)
Ha en fin dag. :)

Hilde♥ sa...

Hei Alexander.
Oppdaget bloggen din via nille. Utrolig flott blogg. Legger meg til som følger og gleder meg til å følge deg videre.
Ha en strålende sommer.
Klem Hilde

nille sa...

Hei!

Så gøy å se at både bokser, kritt- og nøkkeltavlen og avis/blad/post stativet fra den siste -nillekatalogen falt i smak.

Morsomt å følge bloggen din er det!

Forresten; følg med på -nillebloggen fra og med idag! Vi har en spennende bloggutfordring om en kommende nyhet i våre -nillebutikker. Ta en titt davel!

Åpent^hus sa...

sånne småkasser har jeg også
og en større til aviser og blader
fine og praktiske

riktig god helg

hilsen Åpent hus