17 oktober 2010

Litt nytt, litt gammelt men kjempefint!


Hylla mi har fått et par nye gjenstander som jeg synes er kjempefin! Litt Green Gate, litt kremmerhuset og litt diverse :)


- Alexander -

7 kommentarer:

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Å, - den er så fin den Green Gate-serien der! :)

Så mye fint du har fått deg i det siste.


Ha en fortsatt fin søndagskveld.

Camilla sa...

Så fin header, nydelig pynt!

Søndagsklem fra meg.

Nina i Paradiset sa...

Takk for ukens beste komplement!
:)
Likte utrolig godt postkort-puten din! Green gate har jeg også forelsket meg i, selv om jeg egentlig ikke er en sånn prikke-dame. Litt polkadotter er oppmuntrede da! ;)
Gleder meg SÅNN til å begynne å innrede ny-lokalet, men jeg skulle virklig ha ønsket å hatt noen å jobbet sammen med, diskutert frem og tilbake, og utvekslet meninger.

Men men...

KATRINES INTERIØR sa...

HEI! :) Her var det kommet masse ny inspirasjon siden sist jeg var her! Utrolig artig å lese om at Møbelringen har fått så mange stilige møbler, du har jo virkelig funnet noen skikkelig fine ting! Og så flotte ting i dette innlegget. Kjempegøy å se! Tror jeg må se litt på den "kartell"lampen hvis jeg har plass ;) For det spørs jo... Ha en fin dag!

Li/Småtingene sa...

Så fint du hadde fått det på hylla di!

Tenkte jeg skulle legge igjen et spor her, siden jeg har vært innom noen ganger for å se hvor fint du gjør det på hybelen. Kjempekoselig har du det! :-)

Ha ei nydelig helg, da!!

:-)

Littshabby littslitt og baremitt. blogspot.com/ sa...

Hei! Innom bloggen din for første gang - og må si du har god smak og er veldig flink! Gleder meg til å følge deg videre - ha en god helg! Klem Cecilie

irina sa...

heisann Alexander. Hvor har du kjøpt lampa di...eller koss leverandør er den fra ?? den så veldig lik ut Kartell sin ....lurer bare :)
Flink du :)